Başkan Demir: Başarı hikayelerimizi birlikte büyüteceğiz

Başkan Demir: Başarı hikayelerimizi birlikte büyüteceğiz

Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Çağatay Güç ile ilçede incelemelerde bulundu. Başkan Demir, “Başarı hikayelerimizi birlikte büyüteceğiz” dedi.

MEDYA EGE – İlçede çalışmalarını aralıksız sürdüren Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Çağatay Güç ile birlikte ilçede incelemelerde bulundu.

11.jpeg

Sosyal demokrat belediyeciliğinin güçlenmesi için çalışmalarını sürdüreceğini belirten Başkan Demir, incelemelere ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak şu ifadeleri kullandı:

“İzmir Büyükşehir Belediyemiz ile ilçe belediyelerimiz arasındaki koordinasyon çalışmaları kapsamında, Cemil Başkanımızın talimatlarıyla İBB Genel Sekreter Yardımcımız Çağatay Güç ve beraberindeki heyetle ilçemizde gerçekleştirilecek ortak proje alanlarında incelemelerde bulunduk.

Sosyal demokrat belediyeciliğin daha da güçlenmesi için omuz omuza çalışmaya devam edecek, başarı hikayelerimizi birlikte büyüteceğiz.”

12.jpeg

13.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.