Başkan Demir: Engelli istihdamıyla fark yaratacağız

Başkan Demir: Engelli istihdamıyla fark yaratacağız

Torbalı Belediyesi, Torbalı’da yaşayan engelli bireylere istihdam sağlamak için ‘Kırmızı Kafe’ projesini hayata geçiriyor. Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, “Engelli istihdamıyla fark yaratacağız” dedi.

MEDYA EGE – Torbalı Belediyesi tarafından engelli bireylerin sosyal yaşama katılması, vakit geçirmesi ve istihdamına katkı sağlaması amaçlarıyla tasarlanan ‘Kırmızı Kafe’ projesi hayata geçiriliyor.

14 Haziran Cuma günü saat 18.00’da Sadık İleri Bulvarı Girişi’nde kapılarını açacak olan ‘Kırmızı Kafe’ ile engelli istihdamına fark yaratılırken, vatandaşların da aileleriyle birlikte vakit geçirebileceği bir ortam yaratılacak.

baskan-ovunc-demir-den-19-mudurluge-yeni-atama-4074.jpg

Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak şu ifadeleri kullandı:

“Engelli istihdamıyla fark yaratacağız! Kırmızı Kafe'mizin kapılarını açıyoruz... Sizleri, engelli kardeşlerimize iş imkanı sağlayarak topluma katkıda bulunmayı amaçlayan bu özel mekanımıza ailenizle keyifli zaman geçirmeye ve farkındalık yaratmaya davet ediyoruz.”

gp3h5qoxmaay-l1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum