Başkan Demir: Vatandaşlarımıza her türlü desteği sağlayacağız

Başkan Demir: Vatandaşlarımıza her türlü desteği sağlayacağız

Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, Ayrancılar’da meydana gelen patlamanın yaşandığı caddede incelemelerde bulundu. Başkan Demir, “Vatandaşlarımıza her türlü desteği sağlayacağız” dedi.

MEDYA EGE – İzmir’in Torbalı ilçesi Ayrancılar Mahallesi’nde meydana gelen sanayi tipi tüp patlaması nedeniyle 5 kişi hayatını kaybederken, 63 kişi ise yaralandı. Patlama nedeniyle 11 binada asar meydana gelirken, ortalık savaş alanına dönmüştü. Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir ise Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’yla birlikte patlamanın yaşandığı bölgede incelemelerde bulundu.

d1.jpeg

İncelemelere ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden bilgi veren Başkan Demir, “Ayrancılar’da meydana gelen patlamanın ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Altan İnanç ve CHP İl Başkanımız Şenol Arslanoğlu ile olay yerinde incelemelerde bulunarak kendilerini bilgilendirdik. Torbalı Belediyesi olarak olaydan etkilenen vatandaşlarımıza ihtiyaç duyulan her türlü desteği sağlamaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

d2.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.