Başkan Demir'den Milli Takıma destek açıklaması

Başkan Demir'den Milli Takıma destek açıklaması

Milli Takımın Avrupa Futbol Şampiyonası'nı Ayrancılar ve Torbalı'ya kurulan dev ekranlarda izleyen Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, milli takıma destek açıklamasında bulunarak Çekya maçının da dev ekranlarda izleneceğinin müjdesini verdi.

Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın Almanya’da düzenlenen Avrupa Şampiyonası’ndaki ikinci maçında Portekiz ile karşı karşıya gelmesi tüm Torbalı’da heyecan yarattı. Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir’in talimatı ile milli heyecanın hep beraber yaşanılması için Torbalı’da Kırmızı Kafe, Ayrancılar’da ise meydanda dev ekranlar kuruldu.

1.jpg

Her biri kendi takımına gönül vermiş fakat tek vücut ay yıldız olan yüzlerce futbolsever Milli Takım’a ekranların karşısında destek verdi.

İlçe sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmanın ilk yarısını Ayrancılar’da takip eden Başkan Demir, ikinci yarıyı ise Torbalı’da izledi.

2.jpg

BAŞKAN DEMİR'DEN MÜJDE

Guruptan çıkma maçı olan Çekya maçında da dev ekranların kurulacağının müjdesini veren Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, yaptığı paylaşımda “Portekiz maçını heyecanla hep birlikte izledik; A Milli Takımımızın gruptan çıkacağı çarşamba günü yine tek yürek olacak, Çekya maçını da hep beraber izleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.