Başkan Denizli: Birlikte güzel projelere imza atacağız

Başkan Denizli: Birlikte güzel projelere imza atacağız

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, Alaçatı Kemal Paşa Caddesi’ndeki meydanda yenileme çalışması gerçekleştirdiklerini belirterek, “Birlikte güzel projelere imza atacağız” dedi.

MEDYA EGE – Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, vatandaşların talep ve önerileri çerçevesinde Alaçatı Kemal Paşa Caddesi’ndeki meydanda yenileme ve bakım çalışmaları yaptıklarını belirtti.

Çeşme için hep birlikte çalışmaya devam edeceklerini belirten Başkan Denizli, meydanına son haline ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak, “Sizlerden gelen yoğun şikayetler ve talepler doğrultusunda Alaçatı Kemal Paşa Caddesi’ndeki meydanımızı baştan sona yeniden düzenledik ve güzelleştirdik. Bu meydan, sizlerin enerjisi ve katkılarıyla yeniden hayat buldu. Birlikte güzel projelere imza atacağız” notunu düştü.

Başkan Denizli, Çeşme Tiyatro Topluluğu Yönetmeni ve Eğitmeni Aysel Güzel ile yetişkin ve çocuk tiyatro ekibi ile birlikte bir toplantı gerçekleştirdi.

Çeşme’de kültür ve sanata daha çok önem vereceklerini belirten Başkan Denizli, Kültür ve Sanat Merkezi’nde belediye tiyatrosu kurma yönündeki planlarıyla ilgili istişarelerde bulundu.

Denizli toplantıya ilişkin paylaşımda bulunarak şu ifadeleri kullandı:

“Çeşme Tiyatro Topluluğu Yönetmeni ve Eğitmeni Aysel Güzel ile yetişkin ve çocuk tiyatro ekibi ile birlikte gerçekleştireceğimiz gösteriler ve heyecan verici yeni projeler hakkında verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Çeşme’nin sanat ve kültür hayatını daha da canlandırmak için söz verdiğimiz Kültür ve Sanat Merkezi’nde belediye tiyatrosu kurma yönündeki planlarımızı paylaştık.

Sanatın ve tiyatronun Çeşme’de daha da gelişmesi için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz!”

gsiui0-xcaerkn8.jpeg

gsiui0-xmaaf4y9.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.