Başkan Denizli: Çeşme için el ele çalışmaya devam edeceğiz

Başkan Denizli: Çeşme için el ele çalışmaya devam edeceğiz

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, Çeşme Çarşı’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Denizli, “Çeşme için el ele çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

MEDYA EGE – Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya gelmeye devam ediyor. Çeşme Çarşı’da ziyaretler gerçekleştiren Başkan Denizli, Çeşme’nin geleceği için el ele çalışmaya devam edeceklerini belirterek, vatandaşların ve esnafların sorun ile taleplerini dinledi.

1-002.jpeg

Başkan Denizli, vatandaşların güvenli ve huzurlu bir Çeşme’de yaşamaları için var gücüyle çalışacaklarını belirterek, ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu. Denizli, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Bugün, Çeşme Çarşı'yı ziyaret ederek esnafımızla bir araya geldik. Esnafımızın sıcak karşılaması ve samimiyeti birlikte çalışacağımız ve dayanışma içinde olacağımızın bir göstergesi. Esnafımızın huzuru ve refahı için çalışmak aynı zamanda komşularımızın güvenli ve iyi bir hizmet alması bizim en öncelikli görevimiz. Daha güçlü bir Çeşme için el ele çalışmaya devam edeceğiz.”

2-002.jpeg

3-002.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.