Başkan Denizli: Çeşme’de miniklerimizin yüzünü güldüreceğiz

Başkan Denizli: Çeşme’de miniklerimizin yüzünü güldüreceğiz

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, Musalla Mahallesi’nde kreş yapımı için incelemelerde bulundu. Başkan Denizli, “Çeşme’de miniklerimizin yüzünü güldüreceğiz” dedi.

MEDYA EGE – İlçede çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, Musalla Mahallesine ziyarette bulundu. Denizli, ziyaretinde mahallede yapılacak kreş için fizibilite ve yer tespiti çalışmalarında bulunurken, Çeşme’de miniklerin yüzünü güldürmek için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

1-002.jpeg

Denizli, seçim vaatlerinden biri olan kreş projesinin en kısa sürede hizmete geçeceğini de belirterek, incelemelere ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu. Başkan Denizli, paylaşımında ise şu ifadeleri kullandı:

“Musalla Mahallemizde yapacağımız kreşimiz için fizibilite ve yer tespiti çalışmalarımızı sürdürdük. Çocuklarımızın güvenli, sağlıklı ve kaliteli eğitim alabilecekleri alanları oluşturmak, geleceğimize yaptığımız en değerli yatırımlardan biri. Seçim vaatlerimizden de biri olan kreş projemizi en kısa sürede hayata geçirerek hem çalışan annelerimizin hem miniklerimizin yüzünü güldüreceğiz. Çocuklarımızı kreşlerle buluşturmaya devam edeceğiz.”

2-001.jpeg

k.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.