Başkan Denizli: Çeşme’miz için var gücümüzle çalışıyoruz

Başkan Denizli: Çeşme’miz için var gücümüzle çalışıyoruz

Çeşme Belediyesi temmuz ayı Meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda bir dizi yeni kararlar alınırken Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, “Çeşme’miz için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

MEDYA EGE – Çeşme Belediyesi temmuz ayı Meclis toplantısını gerçekleştirildi. Toplantıya Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli başkanlı kederken, bir dizi yeni kararlar alındı. Yapılan toplantıda; Kültür İşleri Müdürlüğü, Bilgi İşlem Müdürlüğü, Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, Veteriner İşleri Müdürlüğü ve Kadın ve Aile Müdürlüğü’nün kurulurken, Çeşme tarihinde ilk kez 2024 yılında ulusal ve uluslararası turnuvalarda derece alan sporcuların isimleri okundu ve ödül verilmesi kararlaştırıldı.

1-001.jpeg

Başkan Denizli ise, meclis toplantısına ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak şu ifadeleri kullandı:

“Çeşme Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nı gerçekleştirdik. Alınan kararların Çeşme’mize hayırlı olmasını diliyorum. Çeşme tarihinde ilk kez 2024 yılında ulusal ve uluslararası turnuvalarda derece alan sporcuların isimleri okundu ve ödül verilmesi kararlaştırıldı. Çeşmeli çocuk ve gençlerimizi kutluyoruz.

Ayrıca, Kültür İşleri Müdürlüğü, Bilgi İşlem Müdürlüğü, Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, Veteriner İşleri Müdürlüğü ve Kadın ve Aile Müdürlüğü’nün kurulması oy birliği ile kabul edildi. Özellikle, Çeşme’nin ilk kadın belediye başkanı olarak Kadın ve Aile Müdürlüğü’nün açılması benim için ayrı bir gurur kaynağıdır. Hayvanseverler olarak, Veteriner İşleri’ni müdürlük statüsüne yükseltmemiz de bizler için önemli bir adımdır.

Çeşme’mize hayırlı olsun! Çeşme’miz için var gücümüzle çalışıyoruz”

3.jpeg

2-001.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.