Başkan Denizli: Çeşme’mizi daha da güzelleştireceğiz

Başkan Denizli: Çeşme’mizi daha da güzelleştireceğiz

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, Çiftlik Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Denizli, ziyaretinde “Çeşme’mizi daha da güzelleştireceğiz” dedi.

MEDYA EGE – Mahalle ziyaretlerine devam eden Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, Çiftlik Mahallesi’nde ziyarette bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi. Sorun ve talepleri dinleyen, esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Denizli, Çeşme’nin güzel yarınları için el birliğiyle çalışmaya devam ettiklerini belirtti. Ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Başkan Denizli, şu ifadeleri kullandı:

“Çiftlik Mahallemizde esnafımız ve komşularımızla bir araya gelerek keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Mahallemizin ihtiyaçlarını, taleplerini ve önerilerini dinlemek bizim için çok önemli. Birlikte el ele vererek Çeşme’mizi daha da güzelleştireceğiz. Bizi misafirperverliğiyle ağırlayan tüm esnaf ve komşularımıza yürekten teşekkür ederim. Birlik ve beraberlik içinde daha güzel günlere”

1.jpeg

2.jpeg

3.jpeg

4.jpeg

Başkan Denizli, ayrıca Çeşme’nin güzide plajlarından Tekke Plajı’nın Mavi Bayrak almaya hak kazandığını açıkladı. Denizli, Çeşme’nin plajların güzelleşmesi için çalışmalarını sürdüreceklerini belirterek, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Çeşmemizin güzide plajlarından Tekke Plajı, Mavi Bayrak ödülünü almaya hak kazandı! TÜRÇEV Türkiye Çevre Eğitim Vakfı Kuzey Ege Koordinatör Vekili Yetkin Karabınalı tarafından takdim edilen bayrağı, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürümüz Mehmet Vurmaz teslim aldı. Plajlarımızın temizliği ve doğaya olan saygısı ile gurur duyuyoruz. Çeşmemizi daha da güzelleştirmek için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” notunu düştü.

5.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.