Başkan Lal Denizli: Çeşme’yi sanat merkezi yapmak için çalışıyoruz!

Başkan Lal Denizli: Çeşme’yi sanat merkezi yapmak için çalışıyoruz!

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, 21. Uluslararası Alaçatı Barborossa Sanat Çalıştayına katıldı. Başkan Denizli, “Çeşme’yi sanat merkezi yapmak için çalışıyoruz” dedi.

MEDYA EGE – Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, 21. Uluslararası Alaçatı Barborossa Sanat Çalıştayına katılarak, projesini ve küratörlüğünü Özer Ulukaya’nın üstlendiği etkinlikte, Ressam Reyhan Abacıoğlu’nun canlı resim yapma performansını izledi. Bu tür etkinliklerin sanatın ve sanatçının gelişmesi adına bir imkan olduğunu belirten Denizli, Çeşme’yi sanat merkezi haline getireceklerini söyledi.

d1.jpeg

Başkan Denizli, etkinliğe ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak şu ifadeleri kullandı:

“21. Uluslararası Alaçatı Barborossa Sanat Çalıştayı’nda, projesini ve küratörlüğünü Özer Ulukaya’nın üstlendiği etkinlikte, Ressam Reyhan Abacıoğlu’nun canlı resim yapma performansını izleme şansı bulduk.

Sanatçılarımız Güler Gençerol, Dilek Gençerol ve Ayhan Çetin tarafından şahsıma takdim edilen anlamlı hediyeler için çok teşekkür ediyorum. Sanatın birleştirici gücünü bir kez daha hissettik.

Çeşme’yi bir sanat merkezi yapma hedefimiz doğrultusunda, bu tür etkinliklerin önemine inanıyoruz ve desteklemeye devam edeceğiz. Çeşme’mizi sanatla buluşturan tüm sanatçılara ve emeği geçen herkese teşekkürler!”

d3.jpeg

d4.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.