Başkan Denizli: Çevre dostu projelerle refaha katkı sağlayacağız!

Başkan Denizli: Çevre dostu projelerle refaha katkı sağlayacağız!

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, “Geleceği Birlikte İnşa Etmek: Sürdürülebilir Şehirler Üzerine Fransız-Türk İş Birliği” konferansına katıldı. Başkan Denizli, “Çevre dostu projelerle refaha katkı sağlayacağız” dedi.

MEDYA EGE – Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, Türk-Fransız Ticaret Derneği tarafından düzenlenen “Geleceği Birlikte İnşa Etmek: Sürdürülebilir Şehirler Üzerine Fransız-Türk İş Birliği” başlıklı konferansta Fransa’nın Türkiye Büyükelçisi Isabelle Dumont ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cemil Tugay ile bir araya geldi. Denizli, sürdürülebilir, çevre dostu projelerle halkın refahına katkı sağlayacaklarını belirterek, ziyarete ilişkin yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Türk-Fransız Ticaret Derneği tarafından düzenlenen “Geleceği Birlikte İnşa Etmek: Sürdürülebilir Şehirler Üzerine Fransız-Türk İş Birliği” başlıklı konferansta Fransa’nın Türkiye Büyükelçisi Sn. Isabelle Dumont ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sn. Dr. Cemil Tugay ile bir araya geldik.

Türk ve Fransız özel sektör temsilcileriyle öncü yerel yönetimlerin buluştuğu etkinlikte, ilçemizin ekonomik büyümesiyle birlikte çevre dostu projelere ve halkımızın refahına katkı sağlamayı hedeflediğimiz iş birlikleri üzerine konuştuk.”

1.jpeg

2.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.