Başkan Denizli: Dayanışmayla her zorluğun üstesinden geleceğiz!

Başkan Denizli: Dayanışmayla her zorluğun üstesinden geleceğiz!

Ege Belediyeler Birliği Olağan Genel Kurulu'na katılan Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, birliğin başkanlığına seçilen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'i tebrik ederek birlik ve dayanışma vurgusu yaptı.

MEDYA EGE - Ege Belediyeler Birliği Olağan Genel Kurulu, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Kaya İzmir Termal Otel’de yapıldı. Toplantıya, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın yanı sıra çok sayıda il ve ilçe belediye başkanı katıldı.

Yapılan seçimde oy birliği ile Zeyrek, Ege Belediyeler Birliği’nin yeni başkanı oldu.

gpzx2ftauaa8uao.jpg

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak Başkan Seyrek'e ve seçilen encümen üyelerine görevlerinde başarılar dileyen Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, birlik ve dayanışma vurgusu yaparak açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Ege Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı’na İzmir Büyükşehir Başkanımız Sayın Cemil Tugay, İzmir İlçe Belediye Başkanlarımız, Çeşme Belediyesi Meclis Üyemiz Seyit Dolunay Onur ve Ege Belediyeler Birliği üyeleri ile katıldık.

Ege Belediyeler Birliği yeni dönem Başkanı seçilen yol ve mücadele arkadaşım Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’i ve başkanlık divanı ile encümen üyelerini tebrik ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum.

Birlikte çalışmanın ve dayanışmanın gücüyle, bölge olarak çok daha güzel işlere imza atacağımıza yürekten inanıyorum. Birlikte omuz omuza vererek, bölgemizin kalkınması ve halkımızın refahı için her türlü zorluğun üstesinden geleceğiz. Bu dayanışma, ortak hedeflerimize ulaşmamızda bize güç verecektir."

gpzx2fsacaaegn0.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.