Başkan Denizli: Doğamız için gerekli önlemleri alıyoruz

Başkan Denizli: Doğamız için gerekli önlemleri alıyoruz

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, Gediz Elektrik Çeşme İlçe Müdürü Mevlüt Baş’ı makamında ağırladı. Başkan Denizli, “Doğamız için gerekli önlemleri alıyoruz” dedi.

MEDYA EGE – Çeşme’nin geleceği için çalışmalara devam eden Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, Gediz Elektrik Çeşme İlçe Müdürü Mevlüt Baş, Arıza Onarım Koordinatörü ve Mühendis Emre Çakır, Operasyon Uzmanı Müge Coşkun ve Operasyon Teknikeri Ahmet Bardakoğlu ile yangınlarla mücadele için alınacak tedbirler ve yapılacak iş birlikleri üzerine bir toplantı gerçekleştirerek istişarelerde bulundu.

Başkan Denizli, yangınlara karşı her türlü tedbiri almaya devam edeceklerini belirterek, Çeşme’yi ve doğayı korumak içi iş birliği içerisinde çalışmaya devam edeceklerini de kaydetti.

1-002.jpeg

Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Başkan Denizli, şu ifadeleri kullandı:

“Gediz Elektrik Çeşme İlçe Müdürü Mevlüt Baş, Arıza Onarım Koordinatörü ve Mühendis Emre Çakır, Operasyon Uzmanı Müge Coşkun ve Operasyon Teknikeri Ahmet Bardakoğlu ile yangınlarla mücadele için alınacak tedbirler ve yapılacak iş birlikleri üzerine verimli bir toplantı gerçekleştirdik.

Çeşme’mizi ve doğamızı korumak için gerekli önlemleri alıyoruz. Hep birlikte daha güvenli ve yeşil bir gelecek için çalışıyoruz!”

2-002.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.