Başkan Denizli: Doğamızı hep birlikte korumalıyız

Başkan Denizli: Doğamızı hep birlikte korumalıyız

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, vatandaşları orman yangınlarına karşı uyararak, “Doğamızı hep birlikte korumalıyız” dedi.

MEDYA EGE – Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, Germiyan ile Reisdere’yi birbirine bağlayan yol üzerindeki makilik alanda başlayan yangının büyümesi ve onlarca hektarlık alanın küle dönmesi sonrası sosyal medyadan vatandaşlara çağrıda bulundu.

1-002.jpg

Orman Müdürlüğü ekipleri, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Çeşme Belediyesi ekipleri ile jandarma ekiplerinin zorlu çalışmaları sonrası yangının kontrol altına alındığına vurgu yapan Başkan Denizli, çağrısında şu ifadeleri kullandı:

“Öğlen saatlerinde Germiyan ile Reisdere’yi birbirine bağlayan yol üzerindeki makilik alanda başlayan yangın, Orman Genel Müdürlüğü, İzmir Büyükşehir Belediye, Çeşme Belediye, jandarma ekiplerimiz, 1 helikopter, 1 yangın söndürme uçağı, 1 keşif uçağı ve su tankeri desteğinde bulunan komşularımızın yoğun uğraşları sonucunda kontrol altına alındı, soğutma çalışmaları ise devam ediyor. Yangınla mücadelede alın teri döken tüm birimlerimize ve yurttaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. İtfaiyemizin, orman ekiplerimizin ve gönüllülerimizin gayreti sayesinde bu zor süreci atlattık.

Bu tür üzücü olayların tekrar yaşanmaması için hepimize önemli görevler düşüyor. Yangın tehlikesinin yüksek sıcaklıklarla daha da arttığı bugünlerde doğamızı hep birlikte korumalıyız.”

2-002.jpg

3-002.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.