Başkan Denizli: Doğamızı korumak hepimizin sorumluluğu

Başkan Denizli: Doğamızı korumak hepimizin sorumluluğu

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, Alaçatı’da düzenlenen çevre temizliği etkinliğine katıldı. Denizli, “Doğamızı korumak hepimizin sorumluluğu” dedi.

MEDYA EGE – Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, Alaçatı’da düzenlenen Çevre Temizliği etkinliğine katılarak destek verdi. Gönüllülerle birlikte çevre temizliği gerçekleştiren Başkan Denizli, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, “Alaçatı’da Alavya Hotel tarafından düzenlen çevre temizleme etkinliğinin 299. haftasında komşularımızla bir araya geldik. Bu anlamlı etkinliği düzenleyen Alavya Hotel ailesine ve katılan tüm gönüllü komşularımıza yürekten teşekkür ediyorum. Doğamızı korumak hepimizin sorumluluğu” ifadelerini kullandı.

1-001.jpeg

2-001.jpeg

Denizli, mimarlarla da bir araya gelerek Çeşme’nin geleceği üzerine istişarelerde bulundu. Çeşme’nin doğal güzelliklerini korumak ve gelecek nesillere aktarmak birinci öncelikleri olduğunu belirten Denizli, mimarların talep ve önerilerini dinledi.

Başkan Denizli, o anları da sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak şu notu düştü:

“Değerli mimarlarımızla kahvaltıda bir araya gelerek Çeşme’mizin geleceği üzerine verimli bir sohbet gerçekleştirdik. Çeşme’mizin doğal güzelliklerini koruyup gelecek nesillere daha güzel, daha modern, daha yaşanılabilir bir Çeşme bırakmak için görüş alışverişinde bulunmak ve projelerimizi tartışmak çok keyifliydi. Bu buluşmada, mimarlarımızın taleplerini ve önerilerini dinleme fırsatı bulduk. Katılan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.”

4.jpeg

5.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.