Başkan Denizli: Doğru yerel yönetim anlayışı iyi planlamalardan geçer

Başkan Denizli: Doğru yerel yönetim anlayışı iyi planlamalardan geçer

Çeşme Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı'nda konuşan Başkan Lal Denizli, "Doğru yerel yönetim anlayışı, iyi planlamalardan geçer. Bu nedenle de bu hususta bir yönetim anlayışı benimseyeceğimi her fırsatta söyledim" dedi.

Çeşme Belediye Meclis Üyeleri Haziran Ayı Meclis Toplantısı için Çeşme Belediye Meclis Salonu’nda bir araya geldi. Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli’nin yönetiminde toplanan meclis, gündemdeki önergeleri görüştü.

cesme-belediyesi-haziran-ayi-meclis-toplantisi-gerceklestirildi3.jpg

Toplantıda, Ilıca Mahallesi’nde yapımı devam eden “Ilıca Jeotermal Kür Merkezi” ve Alaçatı Mahallesi’nde yapımı devam eden “Kampüs Alaçatı” inşaatının peyzaj projesinin uygulanması konuları oy birliği ile kabul edildi.

cesme-belediyesi-haziran-ayi-meclis-toplantisi-gerceklestirildi5.jpg

Başkan Denizli, “Vatandaşla iç içe bir yönetim anlayışımız var. Bunu her fırsatta dile getiriyoruz. Vatandaşlardan da olumlu dönüşler alıyorum. Doğru yerel yönetim anlayışı, iyi planlamalardan geçer. Bu nedenle de bu hususta bir yönetim anlayışı benimseyeceğimi her fırsatta söyledim. Bu anlayışla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İlçemizi daha güvenli, daha huzurlu ve daha güzel bir hale getirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi. Denizli, ayrıca, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesinde yaptığı halk buluşmalarını devam ettireceklerinin altını önemle çizerek, “Halk buluşmalarımızın ilkini bu hafta gerçekleştireceğiz. Seçim sonrasında yaptığımız ilk halk buluşması olacak. Bunun da çok kıymetli olacağını düşünüyorum” diye konuştu.

cesme-belediyesi-haziran-ayi-meclis-toplantisi-gerceklestirildi2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.