Başkan Denizli: Emeklilerimizin daima yanındayız

Başkan Denizli: Emeklilerimizin daima yanındayız

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, Ankara’da gerçekleştirilen ‘Büyük Emekli Mitingi’ne katıldı. Başkan Denizli, “Emeklilerimizin daima yanındayız” dedi.

MEDYA EGE – Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından Ankara’da gerçekleştirilen ‘Büyük Emekli Mitingi’ne katıldı. Başkan Denizli, emeklilerin yaşam koşullarının iyileştirilmesi için Çeşme Belediyesi tarafından desteklerin süreceğini belirterek, “Emeklilerimizin daima yanındayız” dedi.

1-001.jpg

Denizli, emeklilerle ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Bugün, milyonlarca emeklimizin haklarını savunmak için Ankara Tandoğan Meydanı'nda bir araya geldik. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'in çağrısıyla bu haklı mücadeleye katıldık. Milyonlarca emeklinin yanında dimdik durduk ve hakları için sesimizi yükselttik.

Asgari ücretin altında maaş alan emeklilerimizin maddi manevi sıkıntı içinde olduğunu biliyoruz. Emeklilerimizin yaşamlarını kolaylaştırmak ve hak ettikleri yaşam kalitesini sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Çeşme belediyesi olarak açlık seviyesi altında yaşamaya mahkum edilen emeklilerimizin her daim yanında olacağız.

Bu mücadelede, asgari ücretin altında kalan emekli maaşlarının yetersizliğini vurgulamak ve bu durumu düzeltmek için birlikte hareket ediyoruz. Emeklilerimizin insanca yaşayabileceği bir gelir düzeyine ulaşmaları için kararlılıkla mücadele ediyoruz.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.