Başkan Denizli: Hep birlikte güzel yarınlara yürüyeceğiz

Başkan Denizli: Hep birlikte güzel yarınlara yürüyeceğiz

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, Çeşme’nin renkliliğine ve çeşitliliğine vurgu yaparak, “Hep birlikte güzel yarınlara yürüyeceğiz” dedi.

MEDYA EGE – Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, Çeşme Romanlar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Kemal Hüner ve yönetimini makamında ağırladı. Birlik ve beraberlik mesajı veren Başkan Denizli, Çeşme için hep birlikte çalışacaklarını söyledi. Denizli, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, “Çeşme Romanlar Kültür ve Dayanışma Derneği (RomDer) Başkanı Kemal Hüner ve yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Çeşme’nin renkliliği ve çeşitliliği, Roman vatandaşlarımızın kültürel zenginlikleri ile daha da güzel. Hep birlikte daha güzel yarınlara yürüyeceğiz” ifadelerini kullandı.

1-002.jpeg

1-1.jpeg

Denizli, ardından 10 yaşındaki Melisa Fatma Polat’ı da makamında ağırladı. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Denizli, “10 yaşındaki Melisa Fatma Polat’ın nazik ziyaretiyle günümüz güzelleşti. Melisa, bana kendi yaptığı harika resim ve bileklikleri hediye etti. Bu anlamlı hediyeler için kendisine yürekten teşekkür ediyorum” notunu düştü.

2-1.jpeg

2-2.jpeg

Cumhuriyet Halk Partisi Avcılar İlçe Başkanı Ahmet Selçuk Gök’ü de makamında ağırlayan Denizli, “Cumhuriyet Halk Partisi Avcılar İlçe Başkanı Ahmet Selçuk Gök’e nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.

3-002.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.