Başkan Denizli: İlçemizde ulaşımı güvenli hale getireceğiz

Başkan Denizli: İlçemizde ulaşımı güvenli hale getireceğiz

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Dr. Tolga Çilingir’i makamında ağırladı. Başkan Denizli, “İlçemizde ulaşımı güvenli hale getireceğiz” dedi.

MEDYA EGE – Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Dr. Tolga Çilingir ve şube müdürlerini makamında ağırladı. Çeşme Otogarı’nın yenilenmesi, şehir içi trafik düzeninin akışkan hale getirilmesi için çalışmaların yapılması, trafiğe kapalı alanlardaki yaya geçidini tehlikeye sokan motosiklet gibi araçların önlemesi için fiziki koşulların sağlanması ve şehir içi yolcu taşımacılığının iyileştirilmesi konuları üzerinde istişarelerde bulunan Başkan Denizli, Çeşme’de ulaşımı güvenli bir hale getirmek için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

l2.jpeg

O anlara ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Denizli, “İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Dr. Tolga Çilingir ve kıymetli şube müdürlerimiz ile verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Toplantımızda, Çeşme Otogarı’nın yenilenmesi, şehir içi trafik düzeninin akışkan hale getirilmesi için çalışmaların yapılması, trafiğe kapalı alanlardaki yaya geçidini tehlikeye sokan motosiklet gibi araçların önlemesi için fiziki koşulların sağlanması ve şehir içi yolcu taşımacılığının iyileştirilmesi konuları üzerine konuştuk. İlçemizdeki ulaşımı daha güvenli ve rahat hale getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” notunu düştü.

l3.jpeg

Başkan Denizli, bugün gerçekleştirilen Çeşme Belediyesi 2024 Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı 2. Birleşimine başkanlık yaparken, toplantıya ilişkin bilgilendirmelerde bulunarak, “Seçim vaatlerimden olan Alaçatı Mahallemizdeki gündüz çocuk bakımevinin yapımı ve çevre düzenlenmesi ile Dalyan Mahallemizdeki halı sahanın yenilenmesi ve ilçemizde bulunan çocuk parklarına yeni ekipman tedarik edilmesi konuları karara bağlandı. Alınan kararların Çeşme’miz için hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

l4.jpeg

l5.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.