Başkan Denizli: Kadınlarla dayanışma içinde olacağız

Başkan Denizli: Kadınlarla dayanışma içinde olacağız

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, kadınlarla bir araya geldi. Başkan Denizli, “Kadınlarla dayanışma içinde olacağız” dedi.

MEDYA EGE – Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, Kadın Adayları Destekleme Derneği (KADER) İzmir Şubesi tarafından "İzmir’de Yerel Siyasette Eşit Temsiliyet" adına düzenlenen etkinliğine katıldı. Çeşme Belediyesi olarak daima kadınlarla dayanışma içinde olacaklarını belirten Başkan Denizli, etkinliğe ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu. Denizli, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Kadın Adayları Destekleme Derneği İzmir Şubesi tarafından "İzmir’de Yerel Siyasette Eşit Temsiliyet" adına düzenlenen yemekte; CHP Manisa İl Başkanımız İlksen Özalper, Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, KADER Genel Başkanı Nuray Karaoğlu, KADER Yönetim Kurulu Üyeleri, KADER İzmir Şube Başkanı Banu Önkol İçhedef ve STK temsilcileri ile bir araya geldik. Kadınlar olarak her zaman birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde olacağımız vurgumuzu buradan tekrarlıyoruz.”

1-002.jpeg

2-002.jpeg

Başkan Denizli, Ilıca Halk Plajı’nda vatandaşlarla bir araya gelerek kıyı temizliği yaptı. Çevre temizliğinin önemine değinen Denizli, o anlara ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak, “Dünya Çevre Haftası’nı kutlamanın en güzel yolu, çevremize sahip çıkmak ve doğaya olan sevgimizi göstermektir. Bu sebeple, Ilıca Halk Plajı'nda komşularımızla bir araya gelip birlikte kıyı temizliği yaptık. Doğaya olan sorumluluğumuzu bir kez daha hatırlayıp, çevremizi temiz tutmak için el ele verdik. Daha temiz bir Çeşme için kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

3.jpeg

4.jpeg

5.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.