Başkan Denizli: Sanatın ve sporun her zaman yanındayız

Başkan Denizli: Sanatın ve sporun her zaman yanındayız

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, Çeşme Belediyespor Kulübü 2024 Yaz Spor Okulları açılışına katıldı. Başkan Denizli, “Sanatın ve sporun her zaman yanındayız” dedi.

MEDYA EGE – Sanata ve spora desteklerini sürdüren Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, Çeşme Kaymakamı Mehmet Maraşlı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın eşi Sayın Öznur Tugay ile birlikte Çeşme Belediyespor Kulübü 2024 Yaz Spor Okulları açılışına katıldı.

1-001.jpeg

Çocukların ve gençlerin sanata olan düşkünlüğünü artırmak için çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Başkan Denizli, açılışa ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu. Denizli, paylaşımında ise şu ifadeleri kullandı:

“Bugün Çeşme Belediyespor Kulübü 2024 Yaz Spor Okulları açılışı kapsamında Çeşme Kaymakamımız Sayın Mehmet Maraşlı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cemil Tugay’ın kıymetli eşi Sayın Öznur Tugay ile birlikte sizlerle olmaktan büyük mutluluk duydum.

Çocuklarımızın ve gençlerimizin sağlıklı gelişimi için sanat ve sporun ne kadar önemli olduğunu vurgulayarak bu alanlarda onların yanında olacağımızı ve gereken desteği sağlayacağımızın altını bir kez daha çiziyorum. Bu vesileyle açılışa ev sahipliği yapan Çeşme Belediyespor Kulübü Başkanımız Sayın Faik Çağlayan'a emek ve katkıları için teşekkür ediyor; çocuklarımızın ve gençlerimizin spor dolu, sağlıklı, eğlenceli, mutlu bir yaz tatili geçirmesini diliyorum.”

3-001.jpeg

14 FARKLI BRANŞTA EĞİTİM

Çeşme Belediyespor Yaz Spor Okulları, 2024 yaz sezonunda; futbol, basketbol, voleybol, satranç, tenis, yelken, kano, rüzgar sörfü, pilates, step, aerobik, zumba, jimnastik, tekvando ve özel gereksinimli bireyler için toplamda 14 farklı branşta eğitim sunacak. Bu kapsamda 950 öğrenciye spor eğitimi verilecek.

2-002.jpeg

Özellikle 7-12 yaş grubundaki çocuklar için 8 haftalık kapsamlı bir program hazırlanmışken, zumba, jimnastik ve satranç branşlarında 4-7 yaş grubundaki çocuklar da programa dahil edilerek geniş bir yaş aralığı hedefleniyor.

4-001.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.