Başkan Denizli: Sorunlara kalıcı çözümler üreteceğiz

Başkan Denizli: Sorunlara kalıcı çözümler üreteceğiz

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, Sakarya Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Başkan Denizli, “Sorunlara kalıcı çözümler üreteceğiz” dedi.

MEDYA EGE – İlçede çalışmalarını aralıksız sürdüren Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, Fen İşleri Müdürü Furkan Yiğit ile birlikte Sakarya Mahallesi’nde ziyarette bulundu. Mahallede yapılacak olan kreş, yeni nesil park ve otopark için yer tespiti ve fizibilite çalışmaları gerçekleştiren Başkan Denizli, çocukların sağlıkla ve güvenle büyüyebileceği alanlar oluşturmaya devam edeceklerini vurguladı.

İncelemelere ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Denizli, şu notu düştü:

“Fen İşleri Müdürümüz Furkan Yiğit ile birlikte Sakarya Mahallemizde yapılacak olan kreş, yeni nesil park ve otopark için yer tespiti ve fizibilite çalışmalarını gerçekleştirdik. Çeşme’mizin geleceği için hayata geçireceğimiz projelerle, çocuklarımızın sağlıklı ve güvenle büyüyebileceği alanlar oluşturarak mahallemizin ihtiyaçlarına kalıcı çözümler getiriyoruz.

Komşularımızın beklentilerine uygun alanlar yaratmak ve Çeşme’mizi daha yaşanabilir hale getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.”

1-002.jpeg

2-001.jpeg

Başkan Denizli, Sakarya Mahallesi ziyareti sonrası İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Yardım ve Acil Müdahale Şube Müdürü Aydın Mutlu, Batı Bölge Amiri İsmail Yapıcı, 3. Vardiya Amiri Oktay Çınar, Çeşme Belediyesi Fen İşleri Müdürü Furkan Yiğit, Park ve Bahçeler Müdürü Kürşat Yıldırım ve Zabıta Müdürü Hüseyin Pamuk ile birlikte bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda yangınla mücadelede alınması gereken önlemler başta olmak üzere bir dizi konu masaya yatırıldı.

Toplantıya ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Başkan Denizli, şu ifadeleri kullandı:

“İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Yardım ve Acil Müdahale Şube Müdürümüz Aydın Mutlu, Batı Bölge Amirimiz İsmail Yapıcı, 3. Vardiya Amirimiz Oktay Çınar, Çeşme Belediyesi Fen İşleri Müdürümüz Furkan Yiğit, Park ve Bahçeler Müdürümüz Kürşat Yıldırım ve Zabıta Müdürümüz Hüseyin Pamuk ile birlikte verimli bir toplantı gerçekleştirdik.

Toplantıda, yangınla mücadelede alınması gereken önlemler, yangın anında daha hızlı müdahale için yeni su hidrant noktalarının belirlenmesi ve mevcut noktaların bakımı üzerine konuştuk.

Çeşme’mizin güvenliği ve huzuru için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.”

3-002.jpeg

4.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.