Başkan Denizli: Sporcularımızın her adımda yanındayız

Başkan Denizli: Sporcularımızın her adımda yanındayız

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, 2024 IFCA Slalom Avrupa Şampiyonası’nda Çağla Kubat Windsurf Yelken Kulübü olarak resmi unvan kazanan sporcuları makamında ağırladı. Başkan Denizli, “Sporcularımızın her adımda yanındayız” dedi.

MEDYA EGE – Spora ve sporcuya desteklerini sürdüren Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, 2024 IFCA Slalom Avrupa Şampiyonası’nda Çağla Kubat Windsurf Yelken Kulübü olarak resmi ünvan kazanan sporcuları makamında ağırladı. Sporcuları tebrik eden Denizli, her anlarında yanında olacaklarını belirterek, Çeşme Belediyesi olarak spor ve sporcuya desteklerini de sürdüreceğini söyledi.

l1.jpeg

Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Başkan Denizli, şu ifadeleri kullandı:

“2024 IFCA Slalom Avrupa Şampiyonası’nda Çağla Kubat Windsurf Yelken Kulübü olarak resmi unvan kazanan sporcularımızı yürekten kutluyorum.

Fin Slalom Junior Erkekler Kategorisi Avrupa Şampiyonu olan Kaan Erdoğan, U21 Kızlar Kategorisi Avrupa Şampiyonu Elif Ercan, Fin Slalom Junior Erkekler Kategorisi Avrupa Üçüncüsü Çınar Tuncar, Foil Slalom U17 Kızlar Kategorisi Avrupa Üçüncüsü Damla Kurtdemir ve Kızlar Kategorisi Avrupa Üçüncüsü Derin Gökmeral’i başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Sizlerle gurur duyuyoruz.

Her adımda yanınızda olduğumuzu belirtirken, sporun birleştirici gücüyle daha nice başarılara imza atacağınıza inanıyorum.”

l2.jpeg

l3.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.