Başkan Denizli: Yaşanabilir Çeşme için birlikte çalışacağız

Başkan Denizli: Yaşanabilir Çeşme için birlikte çalışacağız

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, Ovacık Mahallesi’ndeki çalışmalara ilişkin bilgi vererek, “Yaşanabilir Çeşme için birlikte çalışacağız” dedi.

MEDYA EGE – Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, Ovacık Mahallesi’nde Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalara ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Denizli, yaşanabilir bir Çeşme için çalışmalara devam edeceklerini belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Ovacık Mahallesi'nde Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizin asfalt yama çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Vatandaşlarımızın daha güvenli ve konforlu yollarda seyahat etmeleri için gece gündüz çalışıyoruz. Çeşme'mizi daha yaşanabilir hale getirmek için çalışmaya devam edeceğiz!”

4.jpeg

5.jpeg

6.jpeg

Başkan Denizli, ziyaretçilerini de ağırlamaya devam ediyor. Denizli, Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Füsun Sökmez, Çeşme Belediyesi Meclis Üyesi Uras Sökmez, Koreograf Akif Örük, Arkas Holding Sanat Direktörü Müjde Unustası, Kurumsal İletişim Direktörü Berna Kumaş Sipahi ve İdari Yönetim Direktörü Serhat Sinkil’i makamında ağırladı.

Başkan Denizli, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, “Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Füsun Sökmez, Çeşme Belediyesi Meclis Üyesi Uras Sökmez, Koreograf Akif Örük, Arkas Holding Sanat Direktörü Müjde Unustası, Kurumsal İletişim Direktörü Berna Kumaş Sipahi ve İdari Yönetim Direktörü Serhat Sinkil’e nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” notunu düştü.

1-001.jpeg

2-001.jpeg

3-001.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.