Başkan Denizli’den ‘doğal gaz’ hamlesi

Başkan Denizli’den ‘doğal gaz’ hamlesi

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, ‘Çeşme’ye doğal gaz’ projesi için İzmirgaz Genel Müdürü Ahmet Yetik ve İzmirgaz Yatırımlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Zülküf Turhan ile bir toplantı gerçekleştirdi.

MEDYA EGE – Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, seçim vaadi olan ‘Çeşme’ye doğal gaz’ projesini hayata geçirmek için ilk adımı attı. Başkan Denizli ile İzmirgaz Genel Müdürü Ahmet Yetik ve İzmirgaz Yatırımlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Zülküf Turhan projeyle ilgili bir araya gelerek, ilk toplantıyı gerçekleştirdi.

1-005.jpeg

“Tüm Çeşmeli komşularımın, hemşehrilerimin beklediği görüşmenin ilk ayağını gerçekleştirmiş bulunuyorum” diyen Denizli, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak şu ifadeleri kullandı:

“Kasım ayı itibari ile kazı işlemlerini başlatmayı planladığımız doğal gaz çalışmalarının ilk planlama toplantısını, İzmirgaz Genel Müdürü Ahmet Yetik ve İzmirgaz Yatırımlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Zülküf Turhan yöneticilerimizle gerçekleştirdik. Güzel Çeşmemize etap-etap doğal gazın gelmesi için durmaksızın çalışacağız.”

2-004.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.