Başkan Duman: Dirençli kentler oluşturacağız

Başkan Duman: Dirençli kentler oluşturacağız

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, Van Depremi’nin yıl dönümünde hayatını kaybedenleri andı. Duman, Buca Belediyesi ve BUCAKUT olarak olası bir afet için çalıştıklarını söyleyerek, “Dirençli kentler oluşturacağız” dedi.

MEDYA EGE – 23 Ekim 2011 Van Depremi’nin 13.yıl dönümü nedeniyle Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, hayatını kaybedenleri andı. Başkan Duman, Buca Belediyesi olarak olası bir afet durumuna karşı canla başla çalıştıklarını söyledi.

BUCAKUT’un deprem eğitimlerinin okullarda ve mahalle muhtarlıklarında devam ettiğini kaydeden Duman, dirençli kentler yaratacaklarını söyledi.

ai0i5040-ok.jpg

Dirençli bir Buca için iş birliği içerisinde çalışacaklarını vurgulayan Başkan Duman, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak şu ifadelere yer verdi:

“23 Ekim 2011 yılındaki Van Depremi'nde yitirdiğimiz 644 canımızı rahmetle anıyorum.

BUCAKUT ekibimiz, olası bir deprem anında ve sonrasında yapılması gerekenler konusunda eğitimler düzenleyerek okullarda ve mahalle muhtarlıklarında farkındalık yaratmaya devam ediyor.

Ayrıca 'Dirençli Kentler' oluşturma hedefi doğrultusunda yerinde dönüşümü hızlandıracak çalışmalarımıza aralıksız sürdürmekteyiz. Zamanın ne denli kıymetli olduğunun bilincindeyiz ve bu önemli konularda gerekli adımları atmaya devam edeceğiz.”

gakwmk0xgaax-qq.jpg

gakwmkywiaaxlma.jpg

gakwmkzwmaaa8dg.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.