Başkan Duman: Plansız yapılaşmanın önüne geçeceğiz

Başkan Duman: Plansız yapılaşmanın önüne geçeceğiz

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, 5 yıllık stratejik planın hazırlanmaya başladığını belirterek, “Plansız yapılaşmanın önüne geçeceğiz” dedi.

MEDYA EGE – Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, Buca için 5 yıllık stratejik planın hazırlanmaya başladığını belirtti.

Buca’nın hak ettiği değere kavuşacağını belirten Başkan Duman, Buca’daki plansız yapılaşmanın da önüne geçileceğini kaydetti.

Başkan Duman, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak stratejik planda yer alan konulara değindi:

“İzmir’in yeşiliyle, tarım ürünleriyle, tarihiyle sembol bölgesi olan Buca’mızı hak ettiği noktalara taşıyacak 5 yıllık Stratejik Planımızı titizlikle hazırlıyoruz.

Önceliğimiz planlı kentleşme, yeşil alanların artırılması, vatandaşlarımızın hizmetlere rahat ulaşması ve her komşumuzun huzur içinde yaşadığı bir Buca yaratmak.

Yeşilimize yeşil katarken, plansız yapılaşmanın önüne geçeceğiz.

Engelli bireylerin kendilerini huzurlu hissettiği, yaş almış büyüklerimizin her anlamda burada yaşamaktan keyif aldığı, gençlerin ve çocukların oyun alanlarından spor tesislerine kadar her istediğinin karşılandığı Buca’yı birlikte yaratacağız.

Temel hizmetlerimizde aksama olmadan tam bir makine gibi çalışan bir sistemi kurarak sokaklarımızın ve parklarımızın tertemiz olduğu, yol probleminin en aza indiği bir 5 yıl hedefliyoruz.”

gto9ilnxsaaipyt.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.