Başkan Duman: Sözümüzün arkasındayız!

Başkan Duman: Sözümüzün arkasındayız!

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, mahalle ziyaretlerine Mustafa Kemal Mahallesi'nde devam etti. Gerçekleştirdiği ziyarette mahalleliye ard arda müjdeler veren Başkan Duman, "Sözümüzün arkasındayız" dedi.

MEDYA EGE - Buca'yı Bucalılarla birlikte yönetme ilkesiyle çalışmalarını sürdüren Belediye Başkanı Görkem Duman, mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Duman'ın bu seferki durağı Mustafa Kemal Mahallesi oldu. Mahalle Muhtarı Gökmen Yıldız'ın da kendisine eşlik ettiği ziyarette, vatandaşlarla bir araya gelerek mahalledeki eksikleri gidermeye yönelik incelemelerde bulunan ve ihtiyaçları yerinde tespit eden Başkan Duman, ayrıca sorun ve talepleri dinleyerek not aldı, gerekli talimatları verdi.

YEŞİLLENDİRME SEFERBERLİĞİ MUSTAFA KEMAL MAHALLESİ'NDEN BAŞLIYOR

Mahallelilere müjde veren Duman, Buca'nın 47 mahallesini kapsayan “Yeşillendirme Seferberliği”ne Mustafa Kemal Mahallesi'nden başlanacağını duyurdu. Ayrıca mahalledeki taziye evi ihtiyacının da 2025 yılı içerisinde karşılanacağını ifade etti.

"SÖZÜMÜZÜN ARKASINDAYIZ"

Yönetimde ortak aklın gücüne inandıklarını belirten ve sokağın nabzını tutarak çalışmalarına yön veren Başkan Duman, sosyal medya hesabından videolu bir paylaşım yaparak "Sözümüzün arkasındayız" mesajı verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.