Başkan Eşki: 50 yıllık altyapı problemini çözeceğiz

Başkan Eşki: 50 yıllık altyapı problemini çözeceğiz

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Kazımdirik Mahallesi’nde İZSU’nun gerçekleştirdiği büyük çaplı altyapı çalışmalarını yakından takip etti. Eşki, “50 yıllık altyapı problemini çözeceğiz” dedi.

MEDYA EGE – Modern ve yaşanabilir bir Bornova için çalışmalarını sürdüren Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Kazımdirik Mahallesi’nde İZSU’nun gerçekleştirdiği büyük çaplı altyapı çalışmalarını yakından takip etti. Başkan Eşki, Bornova’nın 50 yıllık altyapı sorununu çözeceklerini vurgulayarak Fatih Sultan Mehmet Caddesi, Gediz Caddesi ve Mustafa Kemal Caddesi’nde sürmekte olan çalışmaların ardından belirtilen bölgelere sıfırdan asfalt serimi yaparak vatandaşların mağduriyetlerinin giderileceğini ifade etti.

Yapılan çalışmalar ve destekler için İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden Başkan Eşki, incelemelere ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak şu ifadelere yer verdi:

“Kazımdirik Mahallesi’nde İZSU’nun gerçekleştirdiği büyük çaplı altyapı çalışmalarını yakından takip ettik. Bu çalışma ile Bornova’nın 50 yıllık altyapı problemini çözmeyi hedefliyoruz.

Fatih Sultan Mehmet Caddesi, Gediz Caddesi ve Mustafa Kemal Caddesi’nde sürmekte olan çalışmaların ardından belirtilen bölgelere sıfırdan asfalt serimi yaparak vatandaşlarımızın mağduriyetlerini gidereceğiz. Bu önemli çalışmalara olan destekleri için İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.