Başkan Eşki: Belediyemize ait atıl binaları kullanacağız

Başkan Eşki: Belediyemize ait atıl binaları kullanacağız

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Yaka Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Başkan Eşki, “Belediyemize ait atıl binaları kullanacağız” dedi.

MEDYA EGE – Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Eşki, Yaka Mahallesi’ne ziyaret gerçekleştirerek, mahalle muhtarı ve vatandaşlarla birlikte incelemelerde bulundu. Başkan Eşki, mahalle sakinlerinin talep ve sorunlarını dinlerken, ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu.

Eşki, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Muhteşem doğasıyla güçlü bir turizm potansiyeline sahip olan eski köy yerleşimimiz Yaka Mahallesi’nde muhtarımız ve vatandaşlarımızla birlikte incelemelerde bulunduk.

Yaptığımız incelemelerin ardından belediyemize ait atıl durumdaki binaların daha etkin kullanılması başta olmak üzere yapacağımız çalışmalarla ilgili yol haritamızı belirledik.”

1-005.jpeg

2-004.jpeg

Başkan Eşki, ardından Koşukavaklılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Melih Tülümen ve yönetimini makamında ağırladı. Eşki, o anları paylaşarak “Koşukavaklılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Melih Tülümen ve yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.

3-002.jpeg

Başkan Eşki, ayrıca Denizli Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik ve CHP Bozkurt İlçe Başkanı Halil İbrahim Balık’ı makamında ağırlarken, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Denizli Bozkurt Belediye Başkanı Sn. Birsen Çelik ve CHP Bozkurt İlçe Başkanı Sn. Halil İbrahim Balık’ı belediyemizde ağırladık. Nazik ziyaretleri ve başarı dilekleri için kendilerine teşekkür ediyorum” notunu düştü.

4-002.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.