Başkan Eşki: Bornova’da dayanışmayı güçlendireceğiz

Başkan Eşki: Bornova’da dayanışmayı güçlendireceğiz

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, yoksulluğa dikkat çekmek için açılan sergiyi ziyaret etti. Başkan Eşki, “Bornova’da dayanışmayı güçlendireceğiz” dedi.

MEDYA EGE – Yaşanabilir bir Bornova için çalışmaya devam eden Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, 17 Ekim Dünya Yoksullukla Mücadele Günü kapsamında Bornova Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından açılan sergiyi ziyaret etti.

Bornova Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi vatandaşların daima yanında olduklarını belirten Eşki, yapılan sergiyle dayanışmanın ve paylaşmanın önemine değindi.

Birlik ve beraberlik mesajında bulunan Eşki, “Bornova'da her zaman olduğu gibi ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya ve toplumsal dayanışmamızı güçlendirmeye devam edeceğiz” dedi.

gaf86uzwwael1uv.jpg

O anlara ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda da bulunan Başkan Eşki, şu notu düştü:

“17 Ekim Dünya Yoksullukla Mücadele Günü kapsamında Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz tarafından açılan sergiyi ziyaret ettik.

Yoksullukla mücadelede farkındalığı artırmak ve bu önemli konuda hep birlikte adım atmak amacıyla düzenlenen bu sergide, her bir fotoğraf bizlere dayanışmanın ve paylaşmanın önemini bir kez daha hatırlattı. Bornova'da her zaman olduğu gibi ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya ve toplumsal dayanışmamızı güçlendirmeye devam edeceğiz.”

gaf8zo3wuaadikt.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.