Başkan Eşki: Bornova’da güzel işlere imza atacağız

Başkan Eşki: Bornova’da güzel işlere imza atacağız

Bornova Belediye Başkan Ömer Eşki, vatandaşlarla temasını sürdürüyor. Sabahın erken saatlerinde mahalle ziyareti gerçekleştiren Başkan Eşki, “Bornova’da birlikte güzel işlere imza atacağız” dedi.

MEDYA EGE – Vatandaşlarla temasını sürdüren Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, güne Evka-4 Mahallesi’ne ziyaretle başladı. Meclis üyeleri ve belediye başkan yardımcılarıyla birlikte Evka-4 Mahallesi’ne ziyarette bulunan Eşki, sabah işe giden vatandaşlara çorba ikramında bulundu.

Başkan Eşki, vatandaşların sorun ve taleplerini de dinleyerek mahallede incelemelerde bulundu. Eşki, Bornova’nın her köşesinde vatandaşların talepleri doğrultusunda çalışmalar yapacaklarını kaydederek, mutlu ve güvenli bir Bornova’yı inşa edeceklerini söyledi.

Birlik ve beraberlik mesajlarını yenileyen Başkan Eşki, Bölgede bulunan Basketbol ve halı sahalarda en kısa sürede düzenlemeler gerçekleştireceğini belirterek, ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak şu ifadeleri kullandı:

“Bu sabah muhtarımız, meclis üyemiz ve başkan yardımcımız ile birlikte Evka-4 Mahallesi’nde güne başladık. Sabah işe giden vatandaşlarımıza sıcak çorba ikram etmeye başlayacağız.

Bölgede bulunan basketbol sahası ve halı sahaların düzenlemelerini en kısa sürede gerçekleştirerek değerli Bornovalıların hizmetine sunacağız. Bornova’da birlikte güzel işlere imza atacağız.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.