Başkan Eşki: Bornova'da tarımsal kalkınmaya hız verdik!

Başkan Eşki: Bornova'da tarımsal kalkınmaya hız verdik!

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, 14 Mayıs Çiftçiler Günü nedeniyle yaptığı açıklama ile tüm çiftçilerin gününü kutladı. Başkan Eşki, Bornova'da tarımsal kalkınmaya hız verdiklerinin altını çizdi.

MEDYA EGE - Tarımı güçlendirmeye yönelik çalışmalarını arttırarak sürdüren Bornova Belediyesi, üreticiye destek olmaya devam ederken Belediye Başkanı Ömer Eşki, 14 Mayıs Çiftçiler Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından yayınladığı video ile tüm çiftçilerin gününü kutladı.

Tarımın ve ilçedeki köylerin kalkınmasına yönelik projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini vurgulayan Başkan Eşki, üreticiye fide ve tohum desteğini de sürdüreceklerinin altını çizdi.

Öte yandan coğrafi işaretli Bornova Bamyası ve Misket üzümünün de daha geniş alanlara yayılması ve güçlendirilmesi için köy halkıyla iş birliği vurgusu yapan Eşki, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bornova Belediyesi olarak ilçemizde, tarımsal kalkınmaya hız verdik. Çiftçilerimize olan desteklerimizi sürdürecek, tarımın ve köylerimizin gelişimine katkı sağlayacak projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz. Önemli bir ihtiyaç kalemi olan fide ve tohum desteğini, sürekli bir şekilde sürdüreceğiz. Bunun yanında coğrafi işaretli olan Bornova Bamyası ve Misket üzümümüzün de daha çok tanıtılması ve daha da kuvvetlendirilmesi için köylülerimiz ile beraber yoğun bir çaba içerisine gireceğiz. Birlikte daha güçlüyüz, birlikte daha bereketli bir gelecek inşa ediyoruz. Toprağa hayat veren, emekleriyle sofralarımızı zenginleştiren tüm çiftçilerimizin 14 Mayıs Çiftçiler Günü'nü kutluyoruz"

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.