Başkan Eşki: Bornova’da yaşam kalitesini artıracağız

Başkan Eşki: Bornova’da yaşam kalitesini artıracağız

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, mahalle temsilcileriyle bir araya geldi. Başkan Eşki, “Bornova’da yaşam kalitesini artıracağız” dedi.

MEDYA EGE – İlçede çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bornova İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle temsilcileri toplantısına katıldı. Toplantıda mahalledeki sorunlar ele alınırken, vatandaşların sorun ve ihtiyaçları konusunda istişarelerde bulunuldu.

Sorunların çözümü için gerekli adımları belirleyerek bir eylem planı oluşturacaklarını ifade eden Başkan Eşki, her daim vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini vurguladı.

gzg-necxua4xz5w.jpg

Bornova’da yaşam kalitesini artırmayı hedeflediklerini belirten Başkan Eşki, toplantıya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak şu ifadelere yer verdi:

“CHP Bornova İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle temsilcileri toplantısına katıldık. Toplantıda, mahallelerimizin sorunlarını ve ihtiyaçlarını detaylı bir şekilde ele aldık. Temsilciler, yerel sorunları ve ihtiyaçları aktardılar. Sorunların çözümü için gerekli adımları belirleyerek, birlikte bir eylem planı oluşturma kararı aldık.

Temel amacımız, mahallelerimizdeki yaşam kalitesini artırmak ve halkımızın taleplerine en iyi şekilde yanıt vermek olacaktır.”

gzg-nefw8ay7v-i.jpg

gzg-nedwebidwq5.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.