Başkan Eşki: Bornova’mız için elimizden geleni yapacağız

Başkan Eşki: Bornova’mız için elimizden geleni yapacağız

Mahalle ziyaretlerini kesintisiz bir şekilde sürdüren Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, “Bornova’mız için elimizden geleni yapacağız” dedi.

MEDYA EGE – Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Vergi ödemelerinin son gününde yoğun bir şekilde çalışan Mali İşler Müdürlüğü’ndeki çalışanları ziyaret etti. Başkan Eşki, ödenen her kuruş verginin Bornova’ya hizmet olarak döneceğini belirterek, ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu. Eşki, paylaşımında, “Vergi ödemelerinin son gününde yoğun bir şekilde çalışan Mali İşler Müdürlüğü’ndeki çalışma arkadaşlarımızı ziyaret ettik. Vergi ödemeleri konusunda büyük duyarlılık gösteren Bornovalılara ve bu süreçte özveriyle çalışan mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ödediğiniz her kuruş vergi, Bornova’ya hizmet olarak geri dönecek” ifadelerini kullandı.

o1.jpeg

ok2.jpeg

Mahalle ziyaretlerine de devam eden Başkan Eşki, Birlik Mahallesi’nde günün erken saatlerinde incelemelerde bulundu. Eşki, vatandaşlarla da bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi. O anları paylaşan Eşki, şu notu düştü:

“Sabah ziyaretlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Bugün Birlik Mahallesi’ndeydik. Kaldırım işgalinin en yoğun yaşandığı bölgelerden biri olan Kemalpaşa Caddesi’nde incelemelerde bulunduk. Konuyla ilgili çalışmalarımız sürüyor. Söz verdiğimiz gibi, Bornova’nın her yerinde özgürce yürüyebilmeniz için elimizden ne geliyorsa yapacağız."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.