Başkan Eşki: Bornova’mızda güzel işler başaracağız

Başkan Eşki: Bornova’mızda güzel işler başaracağız

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Kurban Bayramı öncesi belediye çalışanlarıyla bir araya gelerek emekçilerin bayramını kutladı. Bornova için çalışmaya devam ettiklerini belirten Başkan Eşki, “Bornova’mızda güzel işler başaracağız” dedi.

MEDYA EGE – Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, bayram öncesi belediye emekçileriyle bir araya geldi. Çalışanların bayramını kutlayan Başkan Eşki, Bornova’nın gelişimi ve mutlu Bornova için var gücüyle çalışan belediye emekçilerine teşekkür etti.

O anları sosyal medya hesabından paylaşan Eşki, “Bu sabah Fen İşleri ve Temizlik İşleri şantiyelerimizi ziyaret ederek mesai arkadaşlarımızla bayramlaştık. Tüm çalışma arkadaşlarımıza en içten dileklerimle iyi bayramlar diliyor, Bornovamıza hizmet yolunda birlikte daha güzel işler başaracağımıza inanıyorum” notunu düştü.

1-003.jpeg

4-002.jpeg

Başkan Eşki, ardından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bornova İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. O anlara ilişkin paylaşımda bulunan Eşki, “CHP Bornova İlçe Başkanlığı’nın bayramlaşma törenine katılarak partililerimizle bayramlaştık. Birlik ve beraberlik içerisinde geçireceğimiz nice bayramlara” dedi.

5.jpeg

6-001.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.