Başkan Eşki: Bornova'mızı daha estetik bir hale getiriyoruz!

Başkan Eşki: Bornova'mızı daha estetik bir hale getiriyoruz!

Bornova Belediyesi, 4 adet yeni nesil çim biçme traktörü aldı.Başkan Ömer Eşki, daha yüksek kapasiteli traktörlerle çalışmalarını hızlandırdıklarını belirterek, "Parklarımızı daha bakımlı hale getirip, ilçemizi daha estetik bir hale getiriyoruz" dedi.

Bornovalıların keyifle zaman geçirmesi için park ve bahçelerin bakımına ağırlık veren Bornova Belediyesi, 4 adet yeni nesil çim biçme traktörü aldı.

Daha yüksek kapasiteli ve güçlü olduğu için geniş alanlarda normal çim biçme makinalarına göre iki kattan fazla hız sağlayan traktörlerin önemli bir avantaj sağlayacağını söyleyen Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, “Yaklaşan yaz aylarında Bornovalıların serinlemek için sıklıkla tercih ettikleri parkları bakımlı ve estetik hale getireceğiz” dedi.

"YEŞİL ALAN ARTACAK"

Bornova’da kişi başına düşen yeşil alan miktarını arttırmayı da hedeflediklerini ifade eden Başkan Eşki, ”Hem mevcut parklarımızın bakımını eksiksiz yapacak hem de yeni parklar oluşturacağız. Daha estetik bir kent oluşturmanın yanı sıra küresel ısınma ve iklim değişikliği noktasında da yeşil alan oranımızı arttırmak hedefindeyiz. Makine parkımızı güçlendirerek mesai arkadaşlarımızın daha verimli çalışmasını sağlıyoruz” diye konuştu.

cim-bicme-traktoru-1.jpg

cim-bicme-traktoru-3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.