Başkan Eşki: Bornova’yı birlikte geleceğe taşıyacağız

Başkan Eşki: Bornova’yı birlikte geleceğe taşıyacağız

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Ümit Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Vatandaşlarla sohbet eden Eşki, “Bornova’yı birlikte geleceğe taşıyacağız” dedi.

MEDYA EGE – Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Ümit Mahallesi’ne ziyarette bulunan Başkan Eşki, vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi. Mahallede incelemelerde de bulunan Eşki, bölgeye yeni bir park kazandıracaklarını belirterek, proje planlamasını yaptıklarını söyledi.

Huzurlu ve modern bir Bornova için belediye ekipleriyle birlikte mahalledeki çalışmaları aralıksız sürdüreceklerini vurgulayan Başkan Eşki, incelemelere ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, şu notu düştü:

“Bugün Ümit Mahallesi’ndeydik. Mahallemizin eksiklerini ve ihtiyaçlarını yerinde tespit ettik. Bölgeye kazandırmak istediğimiz yeni bir parkın proje planlamasını yaptık. Bu park sadece dinlenme alanları ile değil, çocuk oyun alanları ile de mahallemizin gözdesi olacak. Amacımız, Bornova'nın her köşesine değer katmak ve sizlere daha güvenli bir yaşam alanı sunmak.

Bornova’yı hep birlikte daha iyi bir geleceğe taşıyacağız.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.