Başkan Eşki: Çevre kirliliğine müsaade etmeyeceğiz

Başkan Eşki: Çevre kirliliğine müsaade etmeyeceğiz

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Işıkkent Ayakkabıcılar Sitesi’ne ziyarette bulundu. Esnaflarla bir araya gelen Başkan Eşki, “Çevre kirliliğine müsaade etmeyeceğiz” dedi.

MEDYA EGE – Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Işıkkent Ayakkabıcılar Sitesi’ni ziyaret ederek Site Başkanı Sn. Süleyman Özcan ve yöneticilerle bir araya geldi. Bölgedeki temizlik, yol ve çevre düzenlemesi ile ilgili sorunları ele alan Başkan Eşki, en kısa sürede çözüme kavuşturacaklarını belirterek, çalışmalara hız verdiklerini söyledi.

Çevre temizliği konusu üzerinde hassasiyetle durduklarını vurgulayan Eşki, ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak şu ifadeleri kullandı:

“Işıkkent Ayakkabıcılar Sitesi’ni ziyaret ederek Site Başkanı Sn. Süleyman Özcan ve yöneticilerle bir araya geldik. Bölgedeki temizlik, yol ve çevre düzenlemesi ile ilgili sorunları hızlıca çözebilmek adına çalışmalarımızı başlatacağız.

Öncelikli olarak yolların yenilenmesi ve çevre temizliği konuları üzerinde duruyoruz. Denetimlerimizi sıklaştırarak çevremizi kimsenin kirletmesine müsaade etmeyeceğiz.”

1-004.jpeg

2-003.jpeg

Başkan Eşki, Işıkkent Ayakkabıcılar Sitesi ziyaretinin ardından; Dramalılar Köşkü Kent Arşivi ve Müzesi’nde düzenlenen törende, İzmir 1. Amatör Lig’den Süper Amatör Lig’e yükselen Futbol Takımı, U21 Ligi’nde İzmir şampiyonu olan Basketbol Takımı, U16 B Ligi’nde İzmir ikincisi olan Basketbol Takımı ve Midi Voleybol Gelişim Ligi’nde İzmir şampiyonu olan kız takımı ile bir araya geldi.

O anlara ilişkin paylaşımda bulunan Eşki, “Elde ettikleri üstün başarılar ile hepimizi gururlandıran gençlerimizi ve Bornova Belediyespor’u bir kez daha kutluyorum. Genç sporcularımızın bizlere verdiği ilhamla, vatandaşlarımızı spor yapmaya teşvik eden hizmetler sunmaya devam edeceğiz” notunu düştü.

3-003.jpeg

4-002.jpeg

5.jpeg

6-001.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.