Başkan Eşki: Çok güzel ve güçlü bir kadromuz var

Başkan Eşki: Çok güzel ve güçlü bir kadromuz var

Kurban Bayramı öncesi mesai arkadaşları ile bayramlaşan Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, "Marka değeri yüksek bir kent oluşturmak istiyorum. Bunu hep birlikte yapacağız. Çok güçlü ve güzel bir kadromuz var" ifadelerini kullandı.

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Kurban Bayramı öncesindeki son mesai gününde tüm mesai arkadaşlarıyla bayramlaştı. Güne erken saatte göreve başlayan Temizlik, Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü şantiyelerindeki işçileri ziyaret ederek ilk vardiyaları öncesinde bayramlaşan Başkan Eşki, Nevzat Kavalar Kültür Merkezi’nde ise tüm çalışanlarıyla bir araya geldi.

bornova-bayramlasma-7.jpg

Son mesai gününde çalışanlarla tek tek sohbet eden Başkan Eşki, bolca hatıra fotoğrafı da çekindi.

bornova-bayramlasma-6.jpg

"MARKA DEĞERİ YÜKSEK BORNOVA"

Törende bir konuşma yapan Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, “Marka değeri yüksek bir kent oluşturmak istiyorum. Bunu hep birlikte yapacağız. Çok güçlü ve güzel bir kadromuz var. Birkaç yıl içinde bu hedefimizin temellerini atacağımıza inanıyorum” dedi.

bornova-bayramlasma-1.jpg

Tüm Bornova Belediyesi çalışanlarına aileleriyle birlikte neşe ve sağlık içinde geçirecekleri bir bayram dileyen Başkan Eşki, “Bu bayramın Türkiye Cumhuriyeti’nin temel değerlerine saldırıların olmadığı bir dönemin başlangıcı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.