Başkan Eşki: Etkili adımlarla sorunları çözeceğiz

Başkan Eşki: Etkili adımlarla sorunları çözeceğiz

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, muhtarlarla bir araya geldi. Başkan Eşki, sorunların çözümü için çalıştıklarına vurgu yaparak “Etkili adımlarla sorunları çözeceğiz” dedi.

MEDYA EGE – Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Bornova’daki 45 mahalle muhtarıyla bir araya geldi. Başkan Eşki, vatandaşların sorun ve taleplerine karşılık muhtarların aracı görevi gördüğünü ve muhtarlarla iletişimin çok önemli olduğunu belirterek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Bornova’nın her köşesindeki sorunları çözmek için var güçleriyle çalıştıklarını ifade den Başkan Eşki, muhtarlarla güncel sorunlar ve çözümler üzerine karşılıklı istişarelerde bulundu.

gyer7qwwsaarnrj.jpeg

Her daim vatandaşların yanlarında olmaya devam edeceklerinin mesajını da veren Eşki, toplantıya ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu. Eşki’nin paylaşımında ise şu ifadeler yer aldı:

“Muhtarlarımızla bir araya gelerek 45 mahallemizden gelen talepleri dinledik. Göreve geldiğimiz günden bu yana tüm mahalleleri gezdik. Eksikleri, ihtiyaçları göz önünde bulundurarak ve ilgili kurumlarla iş birliği yaparak çalışmalarımıza hız veriyoruz.

Uzun yıllardır kronikleşen sorunları çözmek için etkili adımlar atmaya devam edeceğiz.”

gyer7ubwsaazxqx.jpeg

gyer8oixaai-q1w.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.