Başkan Eşki: Geçim derdini hafifletmek için çalışacağız!

Başkan Eşki: Geçim derdini hafifletmek için çalışacağız!

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek ile birlikte Çamdibi’nde bulunan Kent Lokantası’nı ziyaret etti. Başkan Eşki, “Geçim derdini hafifletmek için çalışacağız” dedi.

MEDYA EGE – Bornovalıların sağlıklı ve uygun fiyatlı yemek yiyebileceği Kent Lokantası’na ziyarette bulunan Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Gençlerin, öğrencilerin, emeklilerin ve çalışanların geçim derdini hafifletmek için Kent Lokantalarını yaygınlaştıracaklarını belirten Başkan Eşki, Kent Lokantalarında sağlıklı ve ekonomik menülerle Bornovalıları buluşturacaklarını belirtti.

1-003.jpeg

Ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Eşki, şu ifadeleri kullandı:

“Geçim sıkıntısının arttığı bu günlerde Bornovalıların sağlıklı ve uygun fiyatlı yemeğe ulaşmasını sağlamak için Kent Lokantası'nı açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çamdibi Atatürk Parkı içinde konumlanan Kent Lokantası'nda ilk yemeği, Genel Başkan Yardımcımız Sn. Gökan Zeybek ve vatandaşlarımızla birlikte yedik.

Gençlerimizin, öğrencilerimizin, emeklilerimizin ve çalışanlarımızın geçim derdini biraz olsun hafifletmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sağlıklı ve ekonomik menülerimizi Bornovalılarla buluşturmaya devam edeceğiz.”

2-002.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.