Başkan Eşki: Güçlü Bornova’yı inşa ediyoruz

Başkan Eşki: Güçlü Bornova’yı inşa ediyoruz

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Bornova Belediyesi’nin sosyal yardımlaşma hizmetleri ile vatandaşlara desteğini sürdürdüğünü belirterek, “Güçlü Bornova’yı inşa ediyoruz” dedi.

MEDYA EGE – Temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal yardımlaşma hizmetleriyle de vatandaşların yanında olan Bornova Belediyesi desteklerini sürdürüyor. Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, güçlü bir Bornova’yı inşa etmek için aralıksız çalışmaya devam ettiklerini belirterek, vatandaşların sorun, talep ve ihtiyaçları doğrultusunda projeler hayata geçirdiklerini söyledi.

Eşki, ilçe genelinde kent lokantalarının yaygınlaşmaya devam edeceğini aynı zamanda Kent Marketler ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmayı hedeflediklerini belirterek, “Sunmakta olduğumuz temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra en büyük gayreti sosyal yardımlaşma alanında gösteriyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı ve tüm Türkiye’ye yayılan Kent Lokantalarını 3 farklı noktada açarak vatandaşlarımızın sağlıklı ve uygun fiyatlı yiyeceklere ulaşabilmesini sağlıyoruz. Kent Marketlerimizin sayısını 9’a çıkararak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarını karşılamalarına destek oluyoruz” dedi.

Kent Akademi ile de ihtiyaç duyulan meslek gruplarına yönelik başlatılan kurslar sayesinde vatandaşların meslek sahibi olarak hayata katılmalarını sağladıklarını belirten Başkan Eşki, güçlü bir Bornova için birlik mesajı verdi.

Başkan Eşki, “Tüm bunlara ek olarak 2 farklı noktada hayata geçireceğimiz Kent Mağazaları ile vatandaşlarımızın, özellikle çocuklarımızın giyim ve ayakkabı ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir hizmet sunacağız. İnsanı temel alan ve yaşamın her alanına dokunan bir anlayışla güçlü Bornova’yı hep beraber inşa ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.