Başkan Eşki: İki cihan bir araya gelse Allah’ın verdiği canı almayacağım!

Başkan Eşki: İki cihan bir araya gelse Allah’ın verdiği canı almayacağım!

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, sokak hayvanları yasasına tepki göstererek, “İki cihan bir araya gelse ben Allah’ın verdiği canı bu hayvanlardan asla almayacağım” dedi.

MEDYA EGE – Sokak Hayvanlarına yönelik yasa teklifi geçtiğimiz günlerde TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonunda kabul edilmişti. Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, yasaya karşı tekrar tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından bir video paylaşan Başkan Eşki, yasanın sonuna kadar karşı olduğunu belirterek, “İki cihan bir araya gelse ben Allah’ın verdiği canı bu hayvanlardan asla almayacağım” dedi.

Eşki, paylaşımda ayrıca şu ifadelere yer verdi:

“Bu tip duyurularda değerli Bornovalılar diye başlarız ama bugün tüm vatandaşlarımıza seslenmek istiyorum. Basındaki arkadaşlar hayvanlarla ilgili çıkarılacak yasaya karşı bir metin hazırlamışlar, onu okumamı istediler. Ben bir metne bağlı kalmadan çok net bir şey söylemek istiyorum. Bu yasa toplumu tam anlamıyla bölmek için ortaya konan hayvanlardan ziyada insanların bakış açısını değiştirmek için hazırlanmış bir yasa ve bu yasanın hiçbir uygulanabilir yanı yok. Ben çok akademik kelimeler, hukuksal dil yerine şunu net bir şekilde söylemek istiyorum. İki cihan bir araya gelse ben Allah’ın verdiği canı bu hayvanlardan asla almayacağım. Bu yasanın sonuna kadar karşısındayım. Biz yaşatmayı seçiyoruz.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.