Başkan Eşki: Mutlu Bornova’yı birlikte inşa edeceğiz

Başkan Eşki: Mutlu Bornova’yı birlikte inşa edeceğiz

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Kayadibi Mahallesi’ne ziyarette bulunarak incelemelerde bulundu. Başkan Eşki, “Mutlu Bornova’yı birlikte inşa edeceğiz” dedi.

MEDYA EGE – Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Kayadibi Mahallesi’ne ziyarette bulunan Eşki, vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi.

Daha yaşanabilir mahalle ve Bornova inşa edeceklerini belirten Eşki, var gücüyle çalışacaklarını belirterek, ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak şu notu düştü:

“Bugün Kayadibi Mahallesi'ni ziyaret ederek değerli mahalle sakinlerimizle bir araya geldik. Onların taleplerini ve eksiklerini dinledik. Mahallemizin sorunlarına çözüm bulabilmek için çalışmalarımızı başlatacağız.

Gösterdikleri misafirperverlik için tüm Kayadibi sakinlerine teşekkür ediyorum. Birlikte daha güçlü ve mutlu bir Bornova'yı inşa edeceğiz.”

1-002.jpeg

Başkan Eşki, ardından İzmir Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen Şehit Gazeteci Hasan Tahsin’i Anma Töreni’ne katıldı. Eşki, o anlara ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “İzmir Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen Şehit Gazeteci Hasan Tahsin’i Anma Töreni’ne katıldık.

15 Mayıs’ta İzmir’de ilk kurşunu atarak direnişi başlatan ve cesaretiyle bağımsızlık mücadelesinin sembolü olan Hasan Tahsin’i, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyoruz” notunu düştü.

2-001.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.