Başkan Eşki: STK’larla birlikte hareket edeceğiz

Başkan Eşki: STK’larla birlikte hareket edeceğiz

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, 9 Eylül Dernekler Federasyonu üyeleriyle bir araya geldi. Başkan Eşki, “STK’larla birlikte hareket edeceğiz” dedi.

MEDYA EGE – Vatandaşların sorun ve talepleri ile çalışmalarına yön veren Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, 9 Eylül Dernekler Federasyonu üyeleriyle Dramalılar Köşkü Kent Arşivi ve Müzesi'nde bir araya geldi. Toplantıda, sivil toplum kuruluşları ile yerel yönetimler arasındaki işbirliği olanaklarını ele alındı.

Her daim Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ile birlikte çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Eşki, modern ve güçlü bir Bornova’yı inşa edeceklerini söyledi.

1-002.jpeg

Bornova halkının sorunlarına çözüm için ekiplerinin durmaksızın çalıştığına vurgu yapan Başkan Eşki, toplantıya ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak şu ifadeleri kullandı:

“9 Eylül Dernekler Federasyonu üyeleriyle Dramalılar Köşkü Kent Arşivi ve Müzesi'nde bir araya geldik. Toplantımızda, sivil toplum kuruluşları ile yerel yönetimler arasındaki işbirliği olanaklarını ele aldık.

Federasyon Başkanı İbrahim Kılıç ve dernek temsilcilerine destekleri ve katkıları için teşekkür ederim. STK’lar halkın sesi; birlikte hareket ederek halkımızın taleplerini daha güçlü bir şekilde duyuracağız.”

2-004.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.