Başkan Eşki: Vatandaşlarımızın konforu için çalışacağız

Başkan Eşki: Vatandaşlarımızın konforu için çalışacağız

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Acil Müdahale ekiplerinin sahada çalışmaya devam ettiğini belirterek, “Vatandaşlarımızın konforu için çalışacağız” dedi.

MEDYA EGE - Her sabah mesaiye saat 05.00’te Bornova’nın farklı bir mahallesinde başlayan Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, muhtar, meclis üyeleri ve bürokratlarıyla gezip sorunları yerinde tespit ediyor. Bu geziler sırasında hızla çözülebilecek sorunları not alan Acil Müdahale Ekipleri ise aynı gün sorunu çözüyor.

Her biri dört kişiden oluşan ekipler asfalt yaması, parke taş tamirinin yanı sıra diğer müdürlüklerle koordine olarak tehlike arz eden otluk alanların temizlenmesi, ağaçların budanması ya da çöp konteyneri bakımı ve temizlik gibi alanlara müdahale ediyor. Bu sayede pek çok küçük sorun aynı gün içinde çözülürken, planlama ya da diğer kurumlarla koordinasyon gerektiren sorunlar programa alınarak takip ediliyor.

Acil Müdahale Ekipleri bu kez de Ergene Mahallesi’nde yaşayan bir vatandaşın asfalt talebi üzerine bölgeye giderek çalışmalar gerçekleştirdi.

O anlara ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Başkan Eşki, “Acil Müdahale Ekiplerimiz vatandaşlarımızdan gelen talepleri aynı gün içerisinde çözüme kavuşturuyor. Hızla çözülebilecek asfalt yaması, kaldırım tamiri, parke taş tamiri gibi sorunlar programa alınarak takip ediliyor. Ergene Mahallesi’nde yaşayan bir vatandaşımızdan gelen asfalt talebi üzerine ekiplerimiz bölgeye giderek çalışmalarını tamamladı. Vatandaşlarımızın konforu ve huzuru için özel çözümler geliştirmeye ve ekiplerimizle sahada olmaya devam edeceğiz” notunu düştü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.