Başkan Eşki'den Bornova Kitap Günleri'ne davet

Başkan Eşki'den Bornova Kitap Günleri'ne davet

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, 27 Eylül - 6 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek 5.Bornova Kitap Günleri için tüm vatandaşlara davette bulundu.

MEDYA EGE - Fiziki ve sosyal yatırımların yanında kültür ve sanat alanındaki etkinliklerle de vatandaşların sosyal ihtiyaçlarını karşılayan Bornova Belediyesi, kültür kenti Bornova vizyonuyla ilkini 2019 yılında hayata geçirdiği Bornova Kitap Günleri'nin 5'incisi için hazırlıklarını tamamladı.

62 yayınevi, 430 yazar ve tam 620 bin kitabın kitapseverlerle buluşacağı etkinlikte, imza günleri, söyleşiler, atölyeler, paneller, konserler, dinletiler ve sahne gösterileri ile de katılımcılar sanata doyacak.

Etkinlikler park içinde farklı noktalara kurulan, adlarını Bornova'da yaşadığına inanılan edebiyat dünyasının ünlü isimlerinden biri olan Homeros ile kitabının ismi olan İlyada ve Odysseia sahnelerinde yapılacak. Etkinlik, 27 Eylül - 6 Ekim tarihlerinde, 11.00 - 21.00 saatleri arasında tüm kitapseverlere açık olacak.

ekran-resmi-2024-04-26-10-42-23.png

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, sosyal medya hesabından bir çağrı yaparak vatandaşları Bornova Kitap Günleri'ne davet etti. Başkan Eşki çağrısında şu ifadelere yer verdi:

"Homeros’un Bornova’sında 5. Kitap Günleri Başlıyor!

5. Kitap Günleri, 27 Eylül - 6 Ekim tarihleri arasında Bornova’da kitapseverlerle buluşuyor. İmza günleri, söyleşiler, konserler ve edebiyat dünyasından özel konuklar eşliğinde, bu eşsiz kültür şölenine hepinizi davet ediyoruz. 62 yayınevi, 430 yazar ve 620 bin kitabın yer aldığı bu büyük edebiyat buluşmasında siz de yerinizi alın!"

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.