Başkan Fıçı Foça'yı parsel parsel satıyor!

Başkan Fıçı Foça'yı parsel parsel satıyor!

Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı'nın belediyeye ait taşınmazları satmaya devam ediyor.

MEDYA EGE - 31 Mart'ta seçilen ve koltuğa oturan Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı, daha önce makam odasına gelen haciz ve işçilerin maaşını ödeyememekle gündeme gelmişti. Başkan Fıçı, şimdi ise belediyeye ait olan bazı taşınmazların satışına yönelik Belediye Meclisi'ne teklif sunmasıyla gündemde.

Mülkiyeti Foça Belediyesi'ne ait olan ve Yeni Foça'da bulunan 10036 ada 3 parselde arsa niteliğindeki 19 adet bağımsız bölümün satışa çıkarılmasıyla ilgili önergeye AK Parti Belediye Meclis Üyesi Özlem Erbey ve MHP'li Belediye Meclis Üyesi Murat Yıldız, muhalefet şerhi düştü.

foca-yi-cicek-gibi-tertemiz-bir-ilce-yapmak-icin-saniye-bora-fici-ne-diyor-1707392893.jpg

Başkan Fıçı'nın belediyeye ait öz kaynakları satması vatandaşlar tarafından da tepki toplarken, muhalefet şerhinde ise şu ifadeler yer aldı:

"Mülkiyeti Belediyemize ait Yeni Foça 10036 ada 3 parselde arsa niteliğindeki 19 adet bağımsız bölümün; belediyemizin öz kaynaklarının satılmasını ve gün geçtikçe azalıp yok olmasını uygun görmediğimizden ret verilmiştir.

Belediye Başkanımız Sn. Saniye Bora Fıçı'nın seçim çalışmaları süresince üzerine basa basa Foça'nın bir metrekare toprağını satmayacağını vadederek seçimden üç buçuk ay sonra 19 adet taşınmazın satışa sunulmasını muhalefet olarak etik ve uygun bulmuyoruz. Mülkleri satarak değil, gelir elde edebileceğimiz çözümler bularak gelirimizi artırmayı uygun görüyoruz."

1-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum