Başkan Görkem Duman: Kardeşliğimiz daim olsun!

Başkan Görkem Duman: Kardeşliğimiz daim olsun!

Buca Belediyesi ile Pirlepe, Berova, Ermenek, Seydişehir Belediyeleri arasında Kardeş Belediyeler Protokolü imzalandı. Dayanışma vurgusu yapan Başkan Görkem Duman, "Kardeşliğimiz daim olsun" ifadelerini kullandı.

MEDYA EGE - Buca'da bu yıl 12.si düzenlenen Uluslararası Balkan Şenliği renkli görüntülere sahne olurken, düzenlenen etkinlikte Buca Belediyesi ile Pirlepe, Berova, Ermenek, Seydişehir Belediyeleri arasında Kardeş Belediyeler Protokolü imzalandı.

gz1qx2bxmaeraaw.jpeg

İmza töreninde konuşan Gagavuzlar Derneği Başkanı İrina İusumbeli, her iki coğrafyanın dostluk bağlarının gelişmesinde katkı sunan Buca Belediyesi’ne teşekkür etti.

Moldova Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Dmitri Croitor de Buca Belediye Başkanı Görkem Duman’a teşekkür ederek, “Ben inanıyorum bugünden sonra Türkiye ve Moldova ilişkileri daha da güçlenecek. Türkiye bizim yanımızda. Sağ olun, var olun” dedi.

gz1qx1-xabqjeoc.jpeg

Sosyal medya hesabından protokole ilişkin paylaşımda bulunan Başkan Duman, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Uluslararası Buca Balkan Şenliği’nde imzaladığımız ‘Kardeş Belediye Protokolü’ sayesinde hem Balkanlar hem de Anadolu ile Buca arasında dostluk, sevgi ve dayanışmayı büyütüyoruz. Pirlepe Belediye Başkanı Sayın Borçe Jovçeski, Berova Belediye Başkanı Sayın Zvonko Pekevski, Ermenek Belediye Başkanı Sayın Mustafa Bozcu ve Seydişehir Belediye Başkanı Sayın Hasan Ustaoğlu’na teşekkür ediyorum. Şenliğimize katılarak bizleri onurlandıran Moldova Ankara Büyükelçisi Dmitri Croitor ve Kuzey Makedonya Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu İdris Fazlovski’ye saygılarımı sunuyorum. Kardeşliğimiz daim olsun."

gz1qx2axcagm2ty.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.